sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Vielä yksi atc-kortti

Vielä yhden ATC-kortin sain aikaiseksi näin pikkutunteina ;)
oli minulla apulainen, meitin pikku Lumi-kisu, se tykkää seurata, kun emäntä askartelee, ihan tossa tietokonepöydällä istuu ja kattelee (siinä minä yleensä askartelen), jos käyn samalla netissä, seuraa kyllä missä hiiri seikkailee ja yrittää ottaa kiinni , nenä kiinni näytössä ;)

Tässä tämä:

"This Magic Moment"
This Magic...
(tämä jää itselleni)

3 kommenttia:

  1. Saiskos sunt täält kii? ;) Taas mahtava kortti. Hieno värimailma tässäki. Oon yritelly saad sul tiedoks jot haluuks vaihtaa kolme korttii. Laitoin sin "vapaat atct" viestin.Mun kortit on PIVOs ja sielt Picaan. Ei mul noin hienoi oo, mut...

    VastaaPoista
  2. Hei vaan ja kiitos ihanista korteista, tulivat tänään! Kiitos myös oheistuotteista, taidan tehdä seuraavat kortit niistä. Olen nyt lomalla viikon, palaillaan!

    VastaaPoista
  3. Nyt on käynny nii, jot oot klikannu sitä osastoa mis ei kaikki oo vapait. Ja nääki ol menny. Siel PIVOs on ne kaks ensmäist pikkukuvaa, jotte takan on mun kaik tehdyt, joukos vaihdetut. Mut mis lukee vapaat, sielt, jos löytyy. Siel on -07, -08, ja -09 tehtyi. Taitaa ol sekava se mun sivun, mutku niit on niin paljo...:)

    VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)