lauantai 5. syyskuuta 2009

Hieman tuunausta

Otin käsittelyyn joskus ostamani housut (farkkua) ja tietenkin alennusmyynnistä :)
olen enempi mustan ystävä ja en voi ymmärtää miksi tuon väriset housut ostin?
(No ilmeisesti vähän halusin väriä niin tummaan vaatetukseeni)

Niin sitten pyörittelin ja katselin housuja, tuli niihin tuo "paikan" näköinen piirrettyä, kangasväreillä, mutta ei se riittänyt, poikkasin lahkeet ja löysin vanhan kietaisuhameen tuon leopardikuvioisen, siitä sitten leikkaisn pätkät ja vuoritin tuolla puna sävyisellä retrokankaalla.
Vieläkään en ollut tyytyväinen joten käänsin vuoren esille ja sain vielä väriä housuihin, päälle ompelin jostain vanhasta puretusta kaistaleesta tuon mustan nauhan piilottamaan saumaa.
Yllätyin miten tuo leopardikuvio ja tuo punaisenkukertava retrokuvio sopikin yhteen.
Yleensä en kahta kuvioo vierekkäin laita mutta ehkä se mieli muuttuu siinäkin suhteessa....Lady tulla tupsutteli heti haisteleen ja ihmetteleen, että mitkäs ne nämä ovat :)


...Tässä juu ruskeeta hmm, kuvasin nämä paidat ihan siksi, että ajattelin josko noiden housujen kanssa ja mustien saappaiden (kun en omista muun värisii)
pusero on siis kirppislöytö (tykkään kun se ei ole ihan valkoinen vaan vanhan värinen) niinkuin tuo toinenkin, ja olen ne jo kuvannutkin joskus, tuohon pitsipuseroon vaihdan vielä hihat, jotka ovat valmiina jo ommeltaviksi, mutta tuo ruskea väri on aina ollut inhokkini ja nyt se on hiipinyt vaatekaappiini ihan salaa outoooo..... ehkä ikä tai jokin tekee tepposet ;)

Hui miten tuo repsottaa tuo pitsiunelman toinen puoli, huomasin vasta, no kiireessä heitin torson päälle, että en edes huomannut tuota, oikeesti on ihan hyvä, ei repsota mihinkään suuntaan.

(On muuten ärsyttävää, kun kuvaa jotakin kohdetta esim. vaatteita, ei huomaa kaikkia kohtia, miten kuvaan tulee, niinkuin tuokin, en minä sitä huomannut kun kuvasin, vähäks ärsyttää, jos vaikka tilanne on, että tohkeissa kuvaa jotain hienoo mitä on saanut aikaiseksi ja sitten kun sen on blogiin laittanut, huomaa että johan on joku kohta rypyssä tai jotain vastaavaa ja ei todellakaan näytä siltä miltä luonnossa ja taas kauhee homma kuvata uudelleen, siirtää koneelle ja photaris vääntää kuvan kokoo sun muuta )

1 kommentti:

  1. Hienoja tuunauksia. Piti ihan vastata, en ole graafikko, enkä mutenkaan mitenkään alan ammattilainen(toimistotyöntekijä vain), olen vain koko ikäni tykännyt piirtää.

    VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)