maanantai 29. syyskuuta 2014

Muutamat pohjat

Tässä muutamat pohjat jotka tein.

Laitan näistä kaksi myös tuonne VAPASIIN KUVIINI jos joku haluaa käyttää omissa projekteissa.Eli ensiksi leimailin kaavapaperille Stazon musteella (on mitä mainioin mixed mediaa tehtäessä, tarttuu ja pysyy esim. tuossa kaavapaperissa)


Ja minä kun en mitään heitä pois niin käytin myös mitä servetistä jääpi yli kun sen kuvan siitä ottaa, eli parit valkoiset kerrokset, niihin sitten leimailin myös Stazon musteella ja nyt sain mieleisiäni servetin paloja askarteluun:)
Kaikille oikein ihanaa viikon alkua. Täällä mennään päivä kerrallaan, joka toinen päivä kylässä tai sairaalassa omaisen voinnin mukaan. Kyllä tuo askartelu on niin terapeuttista, kertakaikkiaan siihen uppoutuu niin täysin, että hetkeksi unohtuu tämä maailma.

6 kommenttia:

 1. Heippa! Ihanat taustat! Sulla on kivoja leimasimia! Minä haluaisin jostain löytää tuollaista salmiakki-kuvio leimasinta. Mistä olet hankkinut sen? Tsemppiä ja voimia sinne teille kaikille!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni ostin tuon leimsimen Koukussa Kortteihin yhteisön kirpparilta. Siitä on jo aikaa. Leimasin on Tim Holtzia, josko sillä löytyisi jostain nettikaupasta?

   Poista
 2. Hienoja juttuja olet taas tehnyt.
  Askartelu on todella terapeuttista!

  VastaaPoista
 3. Kiitos, nappaan taas talteen:)
  Kiva, että liityit "lukupiiriini".
  Minulla on Stazon leimasintyyny. Olen tuoksuallerginen ja haisee yli sietokykyni, mutta joskus käytän ja kärsin. Hyvä muste muuten.

  VastaaPoista
 4. UPEITA. Noista saat vaikka mitä ihanaa aikaan.

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)