lauantai 25. huhtikuuta 2009

Atc-kortteja ja höpinää ;)

Niin se viikko taas vierähti, hammas oli tosi kipiä kun puudutus lakkasi, edelleen juilii, höh :(
(sain sitten jälkeenpäin 800 buranaa, mutta olen noiden lääkkeiden kanssa varovainen, että en ole montaakaan ottanut, yötä vasten on hyvä ottaa, muuten olen pärjännyt tavallisilla särkylääkeillä)

No eilen illalla tai oikeastaan yöllä väkästin nämä kortit, kyllä niihin menikin aikaa, mietin pitkään laitanko vapaisiin koska ovat niin tunteella tehtyjä mutta laitan ne nyt kumminkin, on niin vaikeaa luopua jostain korteista mitä on tehnyt kauan, mutta aina tulee uusia kortteja ja onhan se kiva vaihdella, olen saanut niin ihania kortteja joista haluaisin tehdä kollaasin, olen sitä jo aijemminkin täällä mietiskellyt jotenkin on olevinaan niin kiire, että en ole vielä saanut aikaiseksi ;)

kerään myös itsetekemiäni kortteja joista teen joskus suuren kollaasin, siksi täytyy miettiä niin tarkkaan mitä laitan vaihtoon ja mitä pidän itselläni, että siis sopivat keskenään yhteen siihen tauluun, taitaa tuokin olla vain toive ajattelua, koska tässä nyt aikaa olisi ;)

mutta tässä nämä kortit, tulihan taas höpistyä niitä näitä :)
"Neiti Kisu" (tuo nenärengas oli ihan pakko laittaa, kuvastaa jotenkin minua, itsellänikin roikkuu nenän pielessä tuommoinen, hmm on ollut jo 20v;)
Neiti kisu
"Susi 1/2"
Susi 1/2
"Susi 2/2"
susui 2/2

2 kommenttia:

  1. Voih, hienoja! Haluisin sinulta nuo sudet 1 ja 2, jos ovat vapaana?! Löytäisitkö minulta mitään vaihdossa? En olekaan ehtinyt vielä laittaa uusia kortteja näytille kun on alkanut puutarhatyöt. Mutta laitan huomenna jossain vaiheessa.

    VastaaPoista
  2. Tosi hienoja kaikki kolme!

    VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.