lauantai 20. kesäkuuta 2009

Kortteja

tässä on valmistunut kortteja, kun ei olla lähdetty mihinkään näin juhannuksena, ilma kun ei ole paras mahdollinen, no minulle sopii saa tehdä omia juttuja :)

Yksi-osainen kortti, kohotettu onnea ja kukkanen, taustalle leimasin nuo koukerot ja kukkaset, pohjan maalasin vesiväreillä
Kesä 09

Tämä lähti tädilleni hän täytti 90v. ja on niin voimissaan että.
Kissa on puusta, tausta tuo kirjoitus on vanhasta kirjasta johka olen löytänyt kirpparilta
kortti on kaksi-osainen
Kesä 09

Tämän tein äidilleni hän täytti myös pyöreitä vuosia ja on kissaihminen, taustan maalasin vesiväreillä, leimasinta pintaan hieman ja puuvärejä, onnea kyltti kohotettu
Photobucket

Oli ihan pakko tämäkin kuvata, siis kirjekuori johon tulee tuo äitini kortti, laitoin siihen tuon Cuttlebugil tekemäni reikä mihin liimasin ruusun taakse, se on kohotettu ei vain näy kuvasta, ihan tohkeissani olen laitteesta ja tänään tilasin kaksi stanssia Kirjokkaasta, kukkia ja ympyröitä, en malttaisi odottaa :)Sitten väkersin korviket ja kaulakorun napeista ja helmistä:
HÖH tuossa yksi välikoru on poikittain se on kyl ihan niinkuin tuo toinenkin luonnossa
Laitoin tuohon tunnisteisiin kierrätyksen, tavallaanhan nämä on kaikki kierrätystä koska korteissa olen käyttänyt vanhoja kortteja hyväksi, nuo kissat ovat toisista korteista ja nuo napit ovat mistä milloinkin löytyneitä.

2 kommenttia:

  1. Hienoja kortteja, ja vau, miten ihania koruja napeista ja puuhelmistä!

    VastaaPoista
  2. Ihania koruja olet tehnyt!!! Tulen paremmalla ajalla katsomaan lisää töitäsi. Ja muutama atc-korttikin kiinnostaa mutta nyt en ehdi...palaillaan!

    VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)