sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Jälleen yksi:)

Nyt syntyi tällainen piirros, sain inspiksen parvekkeella olevasta pienestä patsaasta joka koristaa kukkapenkkiä. Piirsin sen ja ajattelin, että tehdäänpä siitä neiti sammakko ;) maalattu sekatekniikalla, mittasuhteet eivät ole oikein, eikä pidä ollakkaan, tykkään tehdä hieman outoja juttuja ;)
Lattian tein kokonaan kuvankäsittelyllä itse. Seinä on itsekuvattu (on meinaan vanha veneen pohja, kivoja taustoja löytyy luonnosta, kun vain oikein osaa katsoa, kyllä ihmiset katsoo pitkään, kun minä kameran kanssa tsuumailen seiniä ym. mistä löytyy vanhaa ja kulunutta),
Piirtopöytää käytin jälleen ja hieman käsittelin vielä sammakkoa.

6 kommenttia:

 1. kiva, kun poikkesit;) ihana sammakko. ihastelin sitä jo tuollaa KK:ssa. olisipa ihana, jos osaisin tuolleen muokata kuvia. pitäiskö oikein mennä kurssille? sulla on kiva tämä pohja, tykkään kovasti...

  VastaaPoista
 2. ...Voi kiitos kommentista :) ihan aloittelija olen tässä vielä.

  VastaaPoista
 3. Pidän näistä sinun persoonallisista töistäsi! En kyllä yhtään ihmettele,jos ihmiset touhujasi katselevatkin,mutta antaa heidän katsella.

  VastaaPoista
 4. Mielettömän suloinen sammakko ja kaunis tausta! Mielestäni mittasuhteet voi heittää romukoppaan, koska tämähän on fantasiaa! Harvemmin sammakot pukeutuu, kai ;))) Taitava olet!

  VastaaPoista
 5. Kyllä olen samaa mieltä, mittasuhteet vaan jonnekkin.....

  VastaaPoista
 6. Kuvauksellisuus piilee missä tahansa, kiva on poimia haluamansa kohta kokonaisuudesta.

  Sadun maailmassa kaikki on mahdollista.
  Ihastuttava kuva.

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)