torstai 6. syyskuuta 2012

Jälleen yksi Art Journal sivu

...Nyt sain ensimmäisen sivun tuohon Art Joural pikku kirjaan jonka siis tein kirjekuorista, josta aijemmin postauksissa kerroin.

Elikkä tuo sininen "sotku" on eri sivua kuin tämä, koska sivut ovat eri kokoiset, ihan tarkoituksella;)

Naisen pään olen piirtänyt joskus vuosia sitten ja se sattui tuossa käteeni,
naisen puku on myös leikattu vartalon muotoon aikakauslehdestä, hieman korstelua lisäsin, nauha on pörröistä, tausta jälleen sekatekniikkaa: akryyliä, gessoo, leimasinta, omia piirtelyitä.
käytän myös kaikkia ja mahdollisia pintoja textuureina, käyttäen niitä kuin leimoja,
Runo on itse luomani, se oli alunperin puolet pitempi, mutta katkaisin sen, koska eihän se olisi tuohon millään mahtunut.

Eli tämän tarina: Tyttö lähtenyt maailmalle tavoittelemaan unelmaansa ja kaipuu suuri kotiin perheensä luo...


5 kommenttia:

 1. Tästä tulee aivan hurmaava kirjanen. Minäkin ajattelin kohta aloittaa tällaisen teon alle. Mutta - en tiedä osaanko ja en tiedä myöskään sitä, onko tässä jotakin tiettyjä sääntöjä, jotka pitää olla, että sitä voi kutsua Art Journaliksi.

  VastaaPoista
 2. Varmasti osaat tehdä, laita hakusanaksi you tubeen Art Journal niin sieltä löytyy todella ihania ohjeita.
  Mun mielestä ei tuossa mitään sen kummallisempaa ohjetta ole, se on vähän niinkuin päiväkirja. Esim. tämä sivun jonka tein ei liity minuun mitenkään, tuli vain mieleeni tuollainen tarina tuolle tytölle, tai liittyy se siinä mielessä, että oman mielikuvituksen tuotostahan tuo on. Päiväkirjahan voi olla mitä vaan, mitä mieleen juolahtaa, sillä sekin on osa sinua. Siitä vaan mielikuvitus laukkaammaan ja koristelemaan sivuja.
  Korjatkaa jos olen väärässä ;)

  VastaaPoista
 3. Oijee miten ihania jutskia!!!!
  Minä kun olen tehnyt noita "decosivuja kirjoiksi"...onkohan se vähän niinkun samaa juttua..

  VastaaPoista
 4. Leila
  Juu eiköhän se ihan sama juttu ole. Minusta pää-asia on, että luo, mitä mielessä liikkuu, niinhän sitä päiväkirjaankin kirjoittaa mitä kummallisimpia ajatuksia, no minä ainakin;) ja niitä sitten muutellen tällaiseksi "taiteeski"

  VastaaPoista
 5. But if yоuг lοѵed one ρaгtiсular оr pеrhаps
  a kid inside youг pгοpeгty has all thе ѕudԁеn
  began tο snore night followіng night to gеt a reallу lengthy time framе, theгe's a quick must be concerned and worried. Not only are there wellness dangers for the kid or the adult who habitually snores, but you can find added problems to contend with in relation to young children that snore.

  Here is my web blog: anti snoring strap

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)