tiistai 3. syyskuuta 2013

EMM # 35 ja Mixed Mediaa

Osallistun tällaisella ATC:llä EMM # 35 haasteeseen, nyt vain yhdellä kortilla mukaan, vaikka laitankin tähän kaksi;)

Eli EMM # 35 "Sister"
(Pohja saatu vaihdossa, naisten kuvat tulostettu netistä ja maalattu, sydämet saatu vaihdossa ja alkohol musteella maalattu, Leimat Timppaa.
Tämä tuli tuossa sivussa, kun tein tuota "PääKorttia":
" Menneisyyttä Kohti"...Sitten tein tällaisen Mixed Media taulun, suodatinpaperin mukana olevasta pahvista (on mukavan paksu)

Pohjassa käytin sekatekniikkaa, tuo nainen on lehdestä leikattu ja päälle maalasin gessolla ja sitten maalasin/väritin/piirsin kokonaan uusiksi, ei näkynyt kuin hieman ääriviivoja (kyllä gesso on hieno keksintö) samoin tuo kukkanen, luonnossa näyttää kuin olisi maalattu koko nainen, tätä tekniikkaa käytän kyllä jatkossakin.
Rattaat stanssattu, ovat Timpan stanssit, sydän ja kukkaset ja ketju maalattu alkohol musteella (laitoin mustetta pussiin ja koristeet sinne ja painelin, kääntelin, heiluttelin, hyvä kikka, löysin senkin netistä, juu ja nuo napit kanssa musteessa uitettu:)
6 kommenttia:

 1. Vaude! Upeita ovat nämäkin luomuksesi. Tuohan muistuttaa aivan viuhkaa! Hienoja!

  VastaaPoista
 2. Taas niin upeita töitä, todellisia taideteoksia. Sinä osaat!

  VastaaPoista
 3. Hei vielä, kun tuota "Menneisyytä kohti" -korttia ihastelin ja mietin, rohkenenko pyytää itselleni, niin päädyin katsomaan vapaitasi. Ja siellähän sitten varsinaisesti kolahti "Travel" (35/36). Sara-tyttäreni lähti kuukausi sitten kolmannen kerran Brasiliaan, tällä kertaa seitsemäksi kuukaudeksi. Brasilia on nyt kovasti mielessä! Siis kysyn nyt itselleni sekä "Travel"- että "Menneisyyttä kohti" -kortteja.

  VastaaPoista
 4. Ensimmäistä kertaa vierailulla ja wow mitä kaikkea täältä löytyykää :)

  VastaaPoista
 5. WAU! Upeita kortteja kaikki

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)