sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Uusi kokeilu:)

Niin törmäsin täällä netin ihmeellisessä maailmassa altered bottle pulloihin/purkkeihin ja täytyihän mun sitten projekti siitä aloittaa:) eikä tuossa sitten kauaa oikeastaan mennyt, ainoastaan harmitti, kun piti aina odottaa liimojen/maalien kuivumista.

Eli tein tämän Steampunk henkeen.
Purkki on siis oliivipurkki.
Taustaan laitoin ensin gelmediumia ja kaavapaperia, rypistin paperin ja lättäsin päälle. Sitten kuumaliimalla liimasin nuo pullonkorkit ym. pikku koristeet taustaan. Sitten mustaa akryylimaalia ja kullanväristä kangasmaalia tuputtelin sormin sinne tänne.
Tuo tyllerö tuolla purkissa on ihan paperista tehty ja väritetty. Tyllerön taakse laitoin rautalankaa ja liimasin sen pohjaan ja kannen reunaan, että tyllerö on irti taustasta (hieman oli hankalaa kuumaliiman kanssa saada).
Pohjassa kaavapaperia rutattu ja maalattu distress ink värillä, sen päälle tiputtelin liimaa ja perään tiputtelin nuo kirkkaat tähdet tuo pyöreä juttu tullerön edessä on jonkun korkki jonka olen tuunannut.
Tuo musta nauha kannen alapuolella on jostain vanhasta kaulanauhasta.
korkista kerron tuolla alempana, kun näkyy paremmin:)Ja tässä kansi, pohjalla mustaa akryylimaalia ja samaa kultaista kangasmaalia kuin aijemminkin, sitten löin gel mediumia niin että sain tuon rosoisen pinnan, upotin nuo stanssilla tehdyt rattaat kanteen tuo pieni nyppylä tuossa vasemmalla on joku pelinappula jonka siis myös käsittelin, sitten vaan mustat ja kultaiset maalit pintaan ja valmis:)

Mä kyl innostuin tuosta, että varmasti teen vielä, kaunista sunnuntaita kaikille:)

5 kommenttia:

 1. Nyt jätti pumppu lyönnin väliin. Ihana, että kuvasit purkin monelta suunnalta. Avautuu koko komeus todella upeasti. I H A N A

  VastaaPoista
 2. No niin jätti muutaman lyönnin väliin ja sitten otti liian monta heti perään ;) AIVAN MIELETTÖMÄN UPEA TEOS! Kolminkertainen WAU!!!

  VastaaPoista
 3. Sama täällä - ihan huikea teos! Kivasti heijastuu valopilkut purkin sisällä. Upea kokonaisuus.

  VastaaPoista
 4. Opas hauska ja kivasti toteutettu!

  VastaaPoista
 5. Todella huippu juttu. Nyt joutuu varmaan kaivamaan lasipurkkeja pahvilaatikosta. Kiitos kun jaoit tämän ihanuuden.

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)