maanantai 5. tammikuuta 2015

ATC-kirja vaihtoa Susannan kanssa

No niin nyt vasta sain kuvattua SUSANNAN tekemän ihan mielettömän upean ATC-kirjan, jonka häneltä sain, kun meillä oli Atc-kirja vaihto hänen kanssaan.

No niinhän siinä sitten jälleen kävi, että jostain mystisestä syystä minulla ei olekkaan enää kuvaa kuinka ihanasti Susanna oli pakannut kaiken. Ja ihan vartavasten kuvasin sen koko komeuden.

Susanna on kyllä todella taitava/taiteellinen ja hänellä on ihan oma tyylinsä mistä pidän paljon ja kirja oli ihanasti täynnä kaikenlaisia yksityiskohtia, jotka "käskevät" katsomaan kirjaa yhä uudelleen ja uudeleen. 

Eli tässä hänen tekemä taideteos minulle:
(minulla oli vaikeuksia kuvata, kun ei päivänvalo riittänyt oikein ja salamaa en tykkää käyttää, eli älkää antoako sen häiritä, kuvasin kaikki ruokakuva toiminnolla;)
 


Tässä hieman lähikuvia sivuista:


ja tässä vielä niiiiin ihanat ATC:t jotka olivat sivuilla. Ai että Susanna on tehnyt just mun näköiset kortit:Ja ei ne tähän vielä loppuneet, Susanna oli tehnyt ylläriksi kaksi juttua, mitkä ovat jälleen mun mieleen:)

Voi että mä sitten tykään näistä nukeista joita Susanna on tehnyt aika monta ja minä nyt olen yhden nuken onnellinen omistaja:)
Ja kun on kyse Susannasta eivät yllärit tuohonkaan loppuneet. Hän oli vielä tehnyt tallaisen Kiitospäiväkirjan.

Sitten oli vielä noiden kauniiden pakettien kanssa kaksi ihanaa korttia, jotka päätyvät päiväkirjan väliin myös muistona tästä vaihdosta.

Mä en voi kun nöyränä kiittää ja kumartaa näistä upeista jutuista joita Susanna oli mulle tehnyt.

KIITOS SUSANNA:)

5 kommenttia:

 1. APUA, että Susanna sitten osaa. IHANA

  VastaaPoista
 2. Whouu olitpas laittanut piiiiiitkän postauksen ;) Kiva että tykkäät ja kiitos itsellesi ihanasta kirjastasi!!! Ihanasti tuo teidän kisunne tuossa tutkailee kirjaa. Kisut on aina mukana menossa ;) Kivaa Loppiaista sinne teille!

  VastaaPoista
 3. Ihailuni.Kerrassaan upea aarre sinulla.Mitään muuta en osaa sanoa:ihalusta mykkänä olen.Hyvää loppiaista ja uutta vuotta joka juoksee jo kevättä kohti.

  VastaaPoista
 4. Kyllä niin nappiin kirjoititt: taitavaa ja taiteellista!

  VastaaPoista
 5. Jehna sentään, että se Susanna osaa! UPEITA!

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)