torstai 16. heinäkuuta 2015

Askartelua ja kortteilua;)

Tein tuossa parit normaali kokoiset kortit, kun aina tarvii olla varalla jos joku tarttee;)


Halusin pitää taustan mahdollisimman yksinkertaisena, kun tein tuon pullonkorkki systeemin.
Eli matkin hieman SUSANNAA hän oli tehnyt tuontapaisia koristeita yhteen kirjaan jonka olen häneltä saanut kortti vaihdossa. Meillä on noita uusia pullonkorkkeja ja mieheni lätki niitä littaniksi jotta pääsin jatkokäsitteleen niitä. tiputin pussiin alhokol mustetta ja korkit perään, kuva netistä johon laitoin glossy accentsia jotta sain lasitetun pinnan. Keskimmäinen pohja on itsetehty. Päällimmäinen kuva missä ruusut on vanhasta kortista. Helmet ruusujen kaulassa tehty helmiaineella.Tässä pohja valkoinen, johon tussilla tein nuo pallerot. Keskimmäinen pohja itsetehty. Tulppaani pohja netistä. kravatti tulppaanin kaulassa on itsetehty, ensin paksulle paperille ja sit kohotettu 3d tarroilla. Löysin sälälaatikostani tuon hopeisen pyörylän joka on ilmeisesti jostain pullonkorkin pohjasta. Kuva siinä on netistä ja lasitin lopuksi kuvan.

Sitten innostuin kokeilemaan kuvien siirtoo teippitekniikalla. Enkuli oli siirrellyt ja sieltä inspiksen sain;) Eli ensin otin pari sivua aikakauslehdestä ja sitten siirtelemään. Lopuksi liimasin teipit itsetehtyihin pohjiin, eli vaaleanpunainen, sininen ja sotku joka näkyy pyörylöiden alta.Tein hieman roskilla kädellä koko jutun, että sain noita halkeamia ja vanhan näköisen pinnan. Niin ja päällimäiseksi hioin santapaperilla pinnan, ei kiiltele niin kauheesti. Näitä tuun tekeen enemmänkin;)


Yritetään nauttia kesästä vaikka ukkonen jyrisee ja tuulee ja vettä sataa....

12 kommenttia:

 1. Ihania kortteja taattuun Silkkutyyliin!
  Vaihdan mielelläni sen kortin. Kunhan ehdin etsin vaihtaria.

  VastaaPoista
 2. Oi että kun tuli upeet kortit! Ja mielenkiintoiset nuo teippitekniikan työt! Kivaa viikonloppua sinne teille ja kiitos kun olet käynyt kommentoimassa mun blogeissani ;) Minä olen ollut vähän laiska vierailemaan toisten blogeissa nyt lomalla.

  VastaaPoista
 3. Ihanat kortit ja niin kivoja tekniikoita.
  Mukavaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Ihania kortteja ja pohjia! Kesäistä viikonloppua, toivotaan edes hieman aurinkoa :)

  VastaaPoista
 5. Hienoja kortteja olet tehnyt!!

  VastaaPoista
 6. Kaikkea ihanaa olet taas tehnyt ja kokeillut. Mielenkiintoista ja innostavaa. Kunhan tästä rauhoitun, niin olisi kiva taas päästä korttien kimppuun.

  VastaaPoista
 7. ♥onpa jännittäviä ja samalla niin hienoja!

  VastaaPoista
 8. voi tuota kukkakorttia.. sydän pomppasi rinnassa tuplat! IHANA!

  VastaaPoista
 9. Ei voi kuin ihaillen huokailla.Tykkään tosi paljon.Mahtavaa kokeilua ja jälkeä.

  VastaaPoista
 10. Kaunis kiitos jälleen kaikille ihanaisille kommenteistanne♥♥♥

  VastaaPoista
 11. Varasin kolme haluamaasi korttia sinulle. Ihana oli tehdä tätä tuunaustyötä ja saada kortit uuteen elämäänsä. Laitoin juuri lisää viimeyön tuotoksia blogiini.

  Helppo oli valita vapaistasi vaihtarit: suojelusenkeli, taivas saa odottaa ja yksin yössä. Teet niin upeita ja uniikkikortteja, että aivan olen otettu että suostut vaihtamaan kortteja kanssani.
  Kiitos kovasti vaihdosta.

  VastaaPoista
 12. Nämähän oli mielenkiintoisia tekniikkajuttuja. Onkin aina askarruttanut toi teippitekniikka, kiiltävää pohjaa kun vierastan. Mutta hiekkapaperillahan niistä saa mieleisensä, kiitos vinkistä. Kaikki nuo pullonkorkkikuvat ja muut on myös tosi hienoja.
  Halausitko taas vaihtaa? Nyt olen lisännyt blogiini vaihtokorteille oman sivun, joka löytyy heti blogiotsakkeen alta. Käypä kurkkaamassa jos kiinnostaa joku!

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)