perjantai 18. joulukuuta 2015

Ylläriä ja atc-vaihtoa

Nyt on jo korkea aika ottaa itseäni niskasta kiinni ja laittaa tänne mitä ihanaa olen jälleen saanut.

SUSANNA lähetti minulle yllärin mistä kovasti piristyin. Meillä on täällä vähän hässäkkää tuon Joulun ja odottamattoman onnettomuuden takia. Kaikki on nyt hyvin:)

Katsokaa ja ihailkaa Susannan käden töitä;)
Mä niin tykkään tuosta Susannan tyylistä ja miten lahjakas hän onkaan varustettuna erittäin hyvällä mielikuvituksella. "Enkeli" pääsi näkyville oveen;)


Hän laittoi mukaan tämän todella suloisen kissa kortin, tämä on hänen siskonsa käsialaa, taitavia siskoksia:)Nämä kaikki yksityiskohdat, voi hitsi miten ihania:)
Kiitos Susanna ihan todella paljon tästä ylläristä ♥♥♥♥♥Sitten posti toi samana päivänä myös JAANALTA 
atc-vaihto kortit, meillä oli siis 4 kortin vaihto.

Siis suuni loksahti auki kun avasin paksun kuoren, tällainen sieltä tupsahti:)
Miten kekseliästä vai mitä, tuota vain hypistelisi ja hypistelisi;)
Aivan ihana lautasliina, tästä saan vaikka mitä.Tällaiseen itsetehtyyn kertakaikkiaan ihanan suloiseen kirjaan hän oli laittanut vaihto kortit. 
Yksityiskohtia. Hän oli tehnyt myös tuon ihanan klemmarikoristeen.

Ja tässä Jaanan niin suloiset kortit. Valitsin nuo itse. Rakastan siivekkäitä juttuja niin lintuja kuin satukeijuja.


Eikä ne herkut siihen loppuneet. Täällä pussissa oli pientä kivaa ja jälleen Jaanan tekemä klemmarikoriste, tosi söde;)Sitten Joulukortti jonka Jaana on myös tehnyt ja tämä on tosi ihana, Jaanalla on silmää ja taitoa.
Viimeisenä mutta ei vähäisenä hän oli vartavasten tehnyt minulle kirjan josta tulee seuraava art journalini. Kääk kääk kääk (niinkuin minulla on tapana sanoa ja ihmetellä kaikkea ihanaa;)Tässä kaikki ihanuudet vielä!

Mitä tässä enää voi sanoa muuta kuin SUURI kiiitos teille rakkaat ystäväni ♥♥♥♥♥♥
Niin paljon olette nähneet vaivaa kaiken tuon tekemiseen, osaan kyllä antaa arvoa, nämä ovat erittäin tärkeitä minulle!4 kommenttia:

 1. Olet kyllä saanut aivan ihanaa postia molemmilta. Huikea tuo Sussun Enkeli ja kauniit kortit ja kansio Jaanalta. Olet onnentyttö.

  VastaaPoista
 2. Kiva että tykkäsit ja tuhannet kiitokset itsellesi ihanasta sydänkoristeesta ja kortista! Ne on ihanat! Jaana osaa yllättää myös ihanasti ja hän tekee niin suloisen värikkäitä juttuja ;) Kivaa viikonloppua! P.S. kiva kuulla, että siellä on jo "tilanne" paremmassa jamassa ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo Sussun taideluomukset!!!
  Kiitos Silkku itsellesi ja hienoo kun tämä lähetykseni oli mieleinen. Mä pääsen nyt kommentoimaan, jees! Mutta vielä en pääse päivittämään blogiani kun kameran piuha on hukanteillä.

  VastaaPoista
 4. Sinulla on joulu jo hyvissäajoin. Ihan mielettömän ihania kaikkia! Huh! Ihastelen pelkkiä kuvia, saatikka sinä siellä livenä. Voitkohan muuta kuin huokailla ihastuneena... :)

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.