perjantai 26. elokuuta 2016

ATC-vaihtoa Kikan kanssa :)

Meillä oli yhden ATC-kortin vaihto Kikan kanssa.

Tällaisen ihanuuden häneltä sain vaihdossa:

Tuosta kuvasta ei oikein nää mutta tuo tausta on ilm. kohopastalla ja sabluunalla tehty, koska on mukavan eläväinen;) Hän on maalannut kokonaan kortin. Värit ja sommittelu ihanat, kyllä taiteilija osaa:)


Sitten yllärinä tuli tämä suuri kasa kaikkea kuvia, taustoja ja ihana teippi, hän haastoi tekemään jotain näistä materiaaleista ja minulla jo ajatus että mitä, mutta nyt on yksi projekti joka vie aikani, niin tuon työstäminen tulee sitten myöhemmin:)

Kiitos ihanainen Kikka hienosta vaihdosta ♥♥♥

Laitan tähän yhden jutun jonka tein hänelle yllärinä:Ihanaa viikonloppua kaikille ♥

5 kommenttia:

 1. Kaunis kortti Kikalta ja ihana tuo sinun tekemäsi ylläri niin kuin aina ;)) minullekkin Kikka lähetti tuon samanlaisen haasteen ja pyörittelen myös mielessäni ideoita mitä niistä toteuttaa ;) kivaa viikonloppua ja terkut kisuille!

  VastaaPoista
 2. Kivaa postia ja ihanuuksia.Mahtava tuo tagi ja hieno Kikan kortti.Samanlainen kasa minullakin ja jo olen aloitellut mutta nyt olen maalla ja tauko askarteluissa.

  VastaaPoista
 3. Ihana kortti Kikalta ja tuo sinun yllärisi on mainio. Minäkin sain samantyyppisen postin ja monta ideaa jo muhii päässäni.

  VastaaPoista
 4. Kiitos, ihana näpertelijä, upeasta ylläripostistasi! Juu juu, odotin kortteja, mutta olipas muutakin, mitkä saivat haukkomaan taas henkeä ihastuksesta. Onneksi on astmapiiput lähellä. ;) Postailen kunhan sopiva sauma tulee. Ihanan iso kiitos ja halaus

  VastaaPoista
 5. Ihanan yllärin oletkin tehnyt ja upean kortin saanut.

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)