lauantai 1. kesäkuuta 2024

Kesä helmeilykoruja 🌞🌷🪰🌱

 Innostuin helmeilemään nämä kesäiset korut. Kaulaan, ranteeseen kahdet ja nilkkaan. Kaivelin erilaisia helmiä joita sitten yhdistelin, helppoa ja ihan kivat tuli 🌞 kiinnitys napilla.





Tässä rannekorussa käytin itse tekemiäni fimo helmiä, ovat siis nuo lila kuvioiset 🌞


Gelli platella teen tällä hetkellä pohjia niistä kuvaa myöhemmin ja pitäis se videokin tehdä. Nyt on ollut niin kesäisiä päiviä, että olen ollut paljon ulkona ja illalla sitten niin väsynyt, että ei enää ole jaksanut oikein mitään. suunnitellaan saareemme lähtöä Juhannuksen aikoihin, mutta se riippuu säistä.

Ihanaa kesän aikaa kaikille ja muistakaa suojautua aurigolta, täällä paraskin puhuja. Rakastan lämpöä ja aurinkoa, mutta kyllä minäkin varjossa yritän aina välillä olla ja aurinkorasvaa kuluu 🌞😊🪰🌷🌱💖

14 kommenttia:

  1. Oi, miten upeat korut 🤩 ihanat kesäiset värit😊 Fimo helmet 🤔kauniit ovat ja itse tekemäsi👍🌺👍
    Ihanaa kesän jatkoa ja saari elämää ❤️🍀😘(kateeksi käy)

    VastaaPoista
  2. On kyllä ihania koruja. Minulla ei käsrsivällisyys riittäisi helmien näpräämiseen. Olen tosin Pinterestistä tallentanut muutamia kuviollisia helmien ohjeita, josko joskun yrittäisin. Ihanasti käy turkoosi ja lila yhteen. Tulee tosi kesäiset korut.

    VastaaPoista
  3. Onpa kivat korusetit. Näillä piristää aamut ja vieruskaverit.

    VastaaPoista
  4. Suloisia koruja! 😍 Aurinkovoimalla "elän" minäkin 😁🌞🧡. Mukavaa kesäkuun jatkoa ja kiitos aina kauniista kommenteistasi blogissani 🤗!

    VastaaPoista
  5. Onpa hienoja koruja tullut! Täältä Enkulin blogista sut löytää, en vaan saa omaan blogiin tätä näkymään.
    Kunpa sais itestään irti tämänkin helmistä tekemisen. Olen osanut kirpparilta helmiä ja jopa työkalutkin, mutta ei vaan saa aloitettua mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilie 💘 kiva kun olet löytänyt tänne 😀 harmi kun et saa näkymään blogissasi, ota nyt tästä bloggerista selvää 😐

      Poista
  6. Olet kyllä niin käsittämättömän monipuolinen pikkuruisten ihanuuksien näpertelijä... omia fimohelmiäkin, wau!! Edelliseen postauksen myötä meni kulmat kurttuun täälläkin... minäkin yhä odotan syyskuussa Järvenpäästä lähetettyä kuorta - ei taida koskaan tulla.... Iloista Minttumaarin aikaa-aurinkorasvalla, lierihatulla jne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Repolainen 💘 kyllä pahoin pelkään, että kirje jää sille tielle ☹️

      Poista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.