torstai 18. heinäkuuta 2013

Mixed Mediaa ja ostoksia:)

Niin löytyi sitten tällainenkin taidemuoto. Anskulta hieman kyselin tuosta Mixed Mediasta ja valkenihan se;)
Olen näköjään jo tehnytkin sitä noissa Art Journal sivuissa.

Tämä nyt on ihan erilainen, mutta ihanaa hommaa:)

Elikkä tässä kuvia eri kulmista ja koko työstä


Pohja vahvaa pahvia, en raaskinut vielä kankaalle tehdä, on mulla niitäkin varastossa.
Paperin paloja, gessoa, akryylimaaleja, vesivärejä pohjaan.
Kasvot leikkasin lehdestä (kiitävä materiaali), maalasin hyvin ohuen kerroksen gessoa päälle, piirsin uudelleen kasvot, väritin pastelli väreillä ja kuulakärkikynällä, vedin sitten fiksatiivia ja levishän ne värit, mutta se olikin hyvä juttu sain kasvoille sen mitä halusin, hieman vanhan vaikutelman.
Kasvot leikkasin tuohon vitamiinipurkin kanteen, joka on siis tuo pää.
Hame on myös pahvista maalattu moneen kertaan, kädet ovat muoviset lasten pinnin puolikkaat, jotka löysin joskus kirppikseltä, jalat ja kengät ovat pahvista tehdyt jotka olen piirtänyt ensin.
Sitten tuo kaikki ihana sälä, se olikin tosi luovaa, kun sai laittaa mielin määrin kaikkea mitä laatikosta löytyi, jopa siemenhelmiäkin sain käytettyä.
Osa on glossy accentilla ja osa on tavallisella liimalla kiinnitetty.
Gessoa sitten päälle, siis koristeiden päälle maalasin ne kokonaan ja sitten akryylimaalia kahta väriä, sain hieman ruosteisen vaikutelman.
Harmittaa, kun oikeesti tuo työ on tummempi ja jotenkin syvempi luonnossa, että ette nää sitä niin, mutta ei voi mitään kamera mikä on ja on kait sitä kuvaajassakin jotain mätää, kun ei saa kuvattua niinkuin haluaisi:)

On jo toinen tulossa, tää vei mukanaan, niinkuin aina mulla tekee, kun jotain uutta löytää:) eli voi tulla lisääkin tai sitten ei:)


Sitten hieman ostoksia joita olen tehnyt:
Nyt raaskin sitten vihdosta viimein ostaa tuon Tagi stansssin, oli ihan sika kallis, mutta niin pitkään olen sitä haaveillut....
Magneettinauhaa (olen laittanut stansseja hieman järjestykseen tuon avulla, laitan kuvaa myöhemmin),
ihanat pitkät boordi stanssit, nämä siis PAPERELLASTA.Sitten kävin paikallisessa Tiimarissa ja mukaan tarttui nämä. Sain vielä nuo Promarker tussit puoleen hintaan, kun liityin kanta-asiakkaaksi.


5 kommenttia:

 1. Ompa todella upeasti toteutettu mixt media-komeus! Jos vielä oli ensimmäinen, niin mitähän tästä seuraakaan...? Jään innolla odottamaan!

  VastaaPoista
 2. Aivan upea työ, todella mielenkiintoinen. Jee!!! Joo maakaasulla tul san käytyä äidin ja serkun kanssa, oli hiivatin kylmä joten ei kauaa jaksettu olla. Jotain länsimaisestakaan hetki kuunneltiin. Nyt vielä Leineperiin keskinäisessäkään katsomaan jos jotain kivaa löytyisi.

  VastaaPoista
 3. Täytyy vissiin suomentaa tuota tabletilla kirjoitettua tekstiä heh. Joo jazzkadaulla tuli käytyä äidin ja serkun kanssa. Jotain ilmaiskonserttia kuunneltiin heti. Tuota keskinäisessäkään en nyt tajua mikä sana se vois oikeasti olla. Tabletin ennustava tekstisyöttö on vallan lystikäs, jos ei muista joka sanaa tarkistaa. MUTTA edelleen upea työ näin isolta koneelta varsinki katsottuna.

  VastaaPoista
 4. Tätä Mixed Media nimeä en olekaan ennen kuullut, mutta taitaa olla niin että kaikki nuo "tyylilajit" jotenkin sekoavat toisiinsa. Siis et vastaavalla tyylillä voi tehdä vaikka atc-kortin tai taulun? Tää vois olla sellanen mun laji, kun samaan voi laittaa melkein mitä vaan ;)

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)