sunnuntai 4. elokuuta 2013

Hieman Päivitystä Tännekkin.

Niin enpä ole aikoihin tänne mitään saanut päivitettyä, että eiköhän olisi jo korkea aika hieman purkaa kamerasta kuvia.

On ollut todella ihanat ilmat lomalla ja huomenna olis tarkoitus mennä töihin, siis ei tarkoitus vaan pitää mennä. Lomalla en oikein saanut aikaiseksi mitään askartelurintamalla, kun ei ole kotona viitsinyt olla vaan aina ollaan johonkin lähdetty ja illalla tultu vasta kotiin.

Tähän kirjaan siis olen alkanut keräämään itsetehtyjä ATC-kortteja mitä en halua vaihtaa, TÄÄLLÄ
aijempi postaus kirjasta. Nyt kokelin  laittaa nuo kortit valkokuva kulma tarroilla (vai mitä ne nyt ovat, sellaiset pienet kolmion malliset) ja toimii, tulee niillekkin tarroille käyttöä;) välissä sitten pienet sivut, jotka aukeavat tottakai,
...Ja tämmöistä sieltä löytyi, laitoin pieneen taskuun tuon tagin.


...Ja tässä vielä sivu takaa...Ja tässä vielä koko kirja.
Vielä on tilaa;)


4 kommenttia:

 1. Tosi kiva ja hieno kirja! Mullakin on työn alla omille atc-korteille kirjanen. Olenkin pähkäillyt että miten kortit sinne saa laitettua ja tuo sinun ideasi onkin tosi hyvä! Kiitos siitä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiva, että tykkäsit ja sait idean:) onhan ne hieman hankala ottaa sitten pois jos tarvii, mutta muuten tuo toimii.

   Poista
 2. Hieno kirja! Oikein huolella tehty ja kaunis. Minullakin on näitä atc kirjoja jo useampia hiukan erilailla tehtyjä, mutta kuvat katosiavt silloin vuodatuksesta, en ole viitsinyt niitä bloggeriin laitella, ainakaan vielä.
  Kirjainnostusta edelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin vaihdoin Vuodatuksesta tänne Bloggeriin, ihan sen takia, kun siellä ei oikein toiminut mikään. Kiva, että vielä kiinnostusta kirjoihin, niitä on ihana tehdä, minäkin olen kuolannut tuolla You Tubes kaikenlaisia omatekemiä kirjasia ja saanut ihania vinkkejä niiden tekoon:)

   Poista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.