torstai 8. elokuuta 2013

Pitkä Pitkä Päivitys:)

No niin nyt sain vihdosta viimein ulos nuo kuvat tuolta koneelta ja tästä tulee pitkä päivitys....

Ensiksi laitan tämän:
olen pyytänyt ukkoani tekemään noille leimaustyynyille puupalikat, ovat liian kalliita osaa ihan niitä oikeita, laitoin nuo tyynyt kiinni kakspuoleisella teipillä ja pysyvät kyllä hyvin.
Jokaiseen palikkaan laitoin nuo neliöt mistä näkee millä värillä on leimattu ja älkää naurako tuota tekstiä sekin on tarpeellinen, kun en halua sekoittaa vesiliukoisia vedenpitäviin;), olen erittäin tyytyväinen noihin, kaikkia mustetyynyjä en vielä ole laittanut kiinni.
Sitten ostoksia, olen niin onnellinen noista DiStreSs StAin väreistä mitkä tilasin PAPERELLASTA, olen niitä jo kuolannut ties kuinka ja kauan;)
Tilasin myös Glossy Accent liimaa ja Tacky Glue Turbo liimaa tuolta KLEMMARIKELLASTA


Sitten hieman Art Journalia, tämä sivu on ollut valmiina jo kauan.
Elikkä tuon otuksen olen piirtänyt ja leikannut, pohjassa käytetty sekatekniikkaa, eli maaleja, mustetta, leimoja yms. juu ja pieniä siemenhelmiä glossy accentilla liimattu. teksti leikattu lehdestä ja tuo kenkä;) reunat piirretty ja papereita revitty reunoihin.


Sitten Mixed Mediaa, tämä ei oikein onnistunut niin kuin olisin halunnut, mutta kova työ siinä oli, eli tein loppuun:)
Tuo hattu on kokoa 8cm x 8cm siitä pystyy jo päättelemään tuon koko koon. Pohjassa käytetty ensin gessoa, musteita, vesivärejä, akryylia. Sitten kaikkea pientä sälää liimailtu ja nuo siivet, jotka maalasin alkoholimusteella, sitten kaikki tuo sälä punaisella akryylimaalilla
Sitten viimeisempänä mutta ei vähäisempänä ATC-kortti vaihtoja joita olen tehnyt, mutta minut tuntien, en ole saanut aikiseksi niitä tänne kuvattua, anteeksi siitä, olen vähän saamaton:)

Kylläpäs tulikin pienellä, vaikka laitoin erittäin suuri kooksi, höh;(
No kyllä näistä selvän saapi, eli nämä ihanuudet ovat JAANALTA

Sitten nämä ihanuudet ovat: MAAMUKALTASitten vielä nämä: VILIMARIKA ihanuudet:

kiitos vaan kaikille tytöille, ihanuudet pääsivät hyvään kotiin;)

Tässähän tätä tällä kertaa kerrakseen:)

2 kommenttia:

  1. Höpö höpö sun ei oikein onnistunut, ihan mielettömän hieno mixed media ja värit upeat ja art journal myös upea, ihania sun piirroshahmot.

    VastaaPoista
  2. Upeita kortteja ole saanut ja nuo sun tekemät jutut on mahtavia!

    VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)