lauantai 18. toukokuuta 2024

Postin hukkaamaa ja Atc kuukausi vaihtoa (Huhtikuu ja toukokuu)

 No niin nyt sitten posti jälleen teki temput terävät. Ei mennyt huhtikuun atc-kortit perille Jaanalle 😖mua siis niin harmitti, olin nähnyt vaivaa niin korttien kuin kaikkien muidenkin juttujen tekoon mitä Jaanalle lähetin. Meni ihan luovuus hetkeksi, kun niin otti päähän. Olin kyllä Oma postin kautta yhteydessä asiakaspalveluun vaikka tiesin, että ei siitä ole mitään apua. Kirjekuori oli aika paksu ja iso.

No ei auttanut kun tehdä uudelleen huhtikuun kortit. Sovittiin Jaanan kanssa, että laitan sitten samaan toukokuun vaihdon yhteydessä, eli huhtikuun aihe oli: Avaruus/taivaankappaleet.

Tässä ensin JAANAN ihanuudet. Ihan maagisen kauniit kortit👍herkät ja kaikki sopii kaikkeen, tykkään 💖 

*Tähteläinen1. * Ja * Tähteläinen2.*



Ja tässä ensin postin hukkaamat kortit jotka tein (tajusin onneksi edes kuvata ne ) muistaakseni tuo ensimmäinen oli nimeltään: * Aikamatkaajat* ja toinen * Avaruuden asukki*


Ja tässä kortit jotka tein samaan henkeen kuin hukkuneet. Nämä siis menivät perille. Nimet sitten jäivät jälleen unholaan.


Toukokuun aihe oli: Karkkipaperi.

Tässä Jaanan jälleen niin ihanat kortit. On kyllä niin värikylläiset ja todella inspiroivat kortit 👍🌞 hän oli laittanut karkkipaperit taustoihin, kivasti keksitty 🌞💖ja nuo nauha systeemit wau 👍👍

*Vappu juhla 1/2* ja *Vappu juhla 2/2*



Tässä minun karkkipaperikortit. Jälleen unohdin ottaa nimet korteista ylös, anteeksi siitä 😐

Minulla karkkipaperit ovat kukkasen taustassa ja kyllä kiiltelee ja tosessa tietenkin tuo sydän.


Erittäin Suuri kiitos Jaanalle jälleen vaihdosta ja kaikesta muustakin mitä hän aina laittaa mukaan 💖🫶🌞❤️

Oikein hyvää ja lämmintä viikonloppua kaikille ❤️🌞🌷🌱🪰🫶