sunnuntai 24. toukokuuta 2009

ATC-kortteja

Kyllä on ollut aivan ihana sää tänään, joutu ;) meneen parvekkeelle vaihtaan kasveille uusia purkkeja, tuppaavat kasvamaan niin isoiksi että ihan pursuavat vanhoista purkeista ja mikä sen mukavampaa häärätä kädet mullassa vaikkakin vaan parvekkeella.

On tuo purkkien vaihto ainakin minulle sellaista puuhaa, että en oikein saa aikaiseksi mutta tuolla ulkona sitä tekee ihan mielikseen ja samalla saa vähän väriä :)

Kolme ATC-korttia valmistui tuossa viikonloppuna pelien lomassa ;) tässähän ne:

"Kauneutta?"
Kauneutta?

"Äidin Rakkaus"
Äidin Rakkautta

"Nuori Kapinallinen"
Nuori Kapinallinen

2 kommenttia:

  1. Kukkia mäkin oon tänään "rossehtinut"...siis laittanut uusiin purkkeihin js uutta multaa. Myös parvekkeella on jo kymmenen ulkokukkaa. Aivan ihanaa puuhaa näiden kortteilujen ohella. Kauniita kortteja olet tehnyt ja niin "Silkkumaisen" ihania.
    Kaunis pohja sinulla...laitoin myös uuden...

    VastaaPoista
  2. Hei vaan! Löysin teko ohjeen siihen kirjaan, linkki on blokissani. Kauniita kortteja olet taas saanut aikaiseksi. Minullakin muutama tekeillä ja aloitan uuden pianohingebookin teon. Kun ehdin niin laitan taas juttua blokiini. On vain niin kaunis päivä tulossa että ulos on mentävä. Aurinkoista alkanutta viikkoa sinulle! Palaillaan :) Blokisi on muuten nyt sinun näköisesi, ihana!

    VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.