lauantai 11. joulukuuta 2010

Joululahjaa

Yritn kuvata just valmistuneen Joululahjan, mutta huonolla menestyksellä, tuo minun uuus kamera on kyllä sellainen vehje, että morjens... taitaa olla kuvaajasta kysymys, täytyy vaan harjoitella :)

Tuossa kuvassa oleva viiva ja pallo on kameran salama, yritin kyllä ilmankin salamaa, mutta eihän siitä mitään tullut, oli jo niin hämärää...

...Saa nyt tuosta hieman selvää.

Tuo naisen pää, pusero ja hame ovat lehdistä leikattu, päälle olen maalannut. Nuo siivet olen piirtänyt ja leikannut, taustalle piirsin nuo kuplat, hame on pitsiä, taustan olen ottanut netistä ja photaril käsitellyt, sitten vähän koristeita lisäilin.

Kehykset löysin kirpparilta, kehykset ovat siitä hieman erikoiset, että tuo tausta on upotettu ja tuo nainen on roikkumassa taustasta irralaan (päästä ja hameesta hieman kiinni), haikin sellaisia kehyksiä, mihin saisi lasin taakse 3D henkeen jotain kolmiuloitteisesti, noita kehyksiä löysin kaksi ja toinen taulu on valmistumassa (on muuten tosi vaikeaa löytää tuollaisia kehyksiä, tuonne saisi jo roomboxin, on se niin syvä).
Tämä on nykyajan enkeli jonkin näköinen Art Paper Doll. Tämän annan isälleni.

isälle

Kuvan koko on hieman alle A4.

1 kommentti:

  1. Nämä tekemäsi lahjakollaasit ovat niin näköisiäsi. Pidän näistä!

    VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.