torstai 29. maaliskuuta 2012

TTM haaste # 13 ja altsuilua

Tässä tulee tämän kertainen korttini TTM haaste #13.

Mukana tullutta tuo siipi oli leimasimen taustalla ja nuo ylä ja ala osassa olevat pienen pienet paperin palat, tuon teksin olisin kyllä voinut ottaa sana sanalta valmiiksi tehdyssä tekstissä, on vähän hölmön näköistä nyt ;( mutta menkööt nyt tällä kertaa. Syy siihen miksi en niin tehnyt on uusi villitykseni ja siitä laitan tuohon alle kuvan;)                         
TTM haaste 13


Löysin tällaisen ihanan linkin ihan sattumalta kun katselin mitä uutta askartelu maailmassa on tällä kertaa http://www.youtube.com/watch?v=rLvp5e61pK8&feature=related
No eihän minulla sitten ole noita juttuja mitä hän esittelee, tein niillä mitä kotoa löysin, ihan vesivärit, leimasin värejä mitä oli ja leimasimia, tuossa videossa on aivan yli ihania leimasimia ja kun ei semmoisia ole piirsin paloissa tuon tytön ja piirsin hänelle nuo kasvot sitten leikkaa/liimaa/maalaa tekniikalla tein loput tytöstä hattuineen.
(klikkaa kuvaa näkyy paremmin)
 Tuo aurinko on myös piirretty ja maalattu, vihko on kokoa: 14,5 x 21 siis yksi sivu.
En tiedä täyttääkö tämä kriteerit Altered book:ista, koska tämä vihko on uusi ja tyhjä, mutta minulle se nyt on sitten se Altsu ;)
Käykää ihmeessä katsomassa tuo video ja hänellä on muitakin ihania videoita, jos nyt tykkää tuonlaisesta touhusta ;)
yritän nyt täyttää tuon vihon tuolaisilla jutteloilla, aivan ihanaa puuhaa, kädet musteessa ja pöytä aivan sekaisin ;)
8 kommenttia:

 1. Kylläpä on hieno kortti. Kaunis ja taitavasti tehty.

  Ja tuo uusi ns, Altsusi on aivan mahtavasti kuvitettu. Voi kun osaisikin tehdä jotain noin hienoa. Leimasimia ei ole mullakaan kuin pari ja nekin jotain mini mini kiekuraa ja kukkaa.

  VastaaPoista
 2. Hieno kortti ja tosi hyvä tuo teksti ;)

  Aivan ihanasti olet kuvittanut Altered Bookiasi!! Wau.

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kortti ja tuo Altsukin, itsekin aloitin altsua vanhasta kirjasta tekemään. Vähän olen leikellyt sinne koloja veitsellä ja maalaillut gessolla...pitänee jatkaa

  VastaaPoista
 4. Oikein on hieno kortti! Ja käsin kirjoitettu tejstit sopii ihan hyvin siihen.

  VastaaPoista
 5. Heippa! Kiitos ihanista atc-korteista! Tulivat aikoja sitten mutta pääsin vasta nyt kiittämään. Hyvää pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
 6. Nyt vasta ehdin tuon videon vilkaista ja tää on kyllä ihan mut juttu myös...kauhee hinku olis kokeilla. Pitää varmaan itsekin piirrellä noita hahmoja, jotain sopivia leimasimiakin ehkä löytyy. Nyt tarttis saada pullomusteita, ne on jo ollut mielessä pitkään...hitsi kun pitää mökille mennä ei ehdi pääsiäisenä näitä puuhastelemaan...

  VastaaPoista
 7. Sulla on tosi upeita ATCeitä. Hienoa kun laitat niitä näkyville blogiin! Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 8. Onko tuo ylempi atc? Sanoma olisi niin mahtava... Vaihdatko sen mulle?
  Entä, saako sun kortteja käyttää runokirjan kuvitukseen ja julkaista blogissani? Teen siis runokirjoja omista runoistani, ihan itselleni, ja käytän luvan kanssa toisten atc-kortteja kuvina, mutta niin, että suojaan ne esim. muovitaskulla ja kortit saa tarvittaessa poiskin.

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.