sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Ensimmäiset Tildailuni ;)

Olen aina ihaillut tuota Tilda Maailmaa, vaikka se aika hempeää maailmaa onkin, sieltä se vaan on hiipinyt hiljaa mun elämään ;) Olen sitten jo kahdet kirjat osatanut, toisen löysin kirpparilta (ihan uusi) ja toisen ostin Kirjapörssistä, tuosta Tiiriöstä. Niillä ohjeilla ensimmäiset Tildailuni sain valmiiksi.


 Hieman tuossa tikkaukset näkyypi, mutta ei se minua haittaa, tämä jääpi kissojen iloksi kotiin :)


 Tämä on ensimmäinen maatuska, hänelle tulee kyllä kaverit, pienempää teen just :)
Tämäkin jääpi itselle, olis tarkoitus tehdä noita kaikenlaisia olioita lahjoiksi, katsotaan nyt riittääkö inspis. (Ihania kankaita löytyi tietenkin kirpparilta, osa on vaatteista leikattuja)
Tähän samaan laitan nyt sitten nuo tuunaamani housut, oli ihan tavalliset leveät housut, tein niistä itselleni pohvihousut ja koristelin noilla sivu jutuilla :)
Olen käyttänyt noissa sivu jutuis, vanhaa vyötä joka on trikoota, siihen ompelin tuon vaalean kanttinauhan ja siihen päälle tuon mustan pitsin, D-renkaat nauhoilla onpelin tuohon ylös, on aika käheen näköiset päällä, eikä noin tökön näköiset kuin tuossa kuvassa ;)

2 kommenttia:

  1. Et kyllä anna tuota ihanaa Tildaa kissojen leleuksi!! Olen aina ihaillut Tildoja, mutta ainuttakaan en ole saanut tehtyä. Maatuskaakin ihailen ja niitäkin olen vain korttiin sanut aikaan joskus. Isot maatuskatyynytkin ois aivan mahtavat. Ehkä pitää alkaa kehittelemaan kaavaa siihen. En tiedä onko niihin missään valmiita kaavoja.

    VastaaPoista
  2. juu eivät nuo meitin kisut tuota Tildaa hajoita, ne nukkuvat joskus noiden mun pehmeiden hassujen nukkien/muiden ötököiden kanssa, tykkäävät nojata niihin (ovat hieman erikoisia kissoja)Mitä noihin maatuskoihin tulee, kaava oli tuossa "Tildan talossa" kirjassa, mutta tietenkin hieman pienessä koossa, voihan niitä aina suurentaa ;)

    VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.