tiistai 24. heinäkuuta 2012

Art Journal sivu ja höpinää...

Niin työt sitten alkoivat ja meillä on ollut kesäkuusta asti putkiremontti, hyvä asia on se, että ei ole tarvinnut lähteä evakkoon mihinkään vaan ollaan oltu täällä seassa ;)
Käyttövesiputket uusitaan ja vessa saa uuden ilmeen sisältäen uuden katon led valoilla, ym härpäkkeet tulee myöskin uudet siis pöntöt yms. juu ja lattia kans.
Kissat ovat olleet hieman ihmeissään kun sisällä ramppaa ukkoja jos jonkinmoisia;)
En minä muuten valittaisi mutta kun tuossa lomalla joutu herään melkein joka aamu poran ääneen tai ukot tulivat jo tosi aikaisin soittaan kelloa...
Remontti on nyt siinä mallissa, että voiton puolella ollaan ja uudella pöntöllä käydään.

Että on jäänyt tämä askarteleminen tosi vähälle, kun ei oikein työpöydälle pääse, kun kaikki on tyhjennetty remontin ajaksi makkariin ;)

No uuden sivun sain valmiiksi altsuun/Art journaliin ;)
Nämä sanat ovat hyvin tärkeitä minulle ja antavat voimaa:)

Nainen on lehdestä leikattu mihin sitten olen taiteillut uudet hiukset (akryylimaali) ja piirrellyt muutenkin. Lehdestä löysin nuo pallerot (ovat siis marjoja) hämähäkki on stanssilla tehty, taustassa käytetty sekatekniikkaa: vettä ja paljon, vesivärejä, akryylimaalia, leimasimin ja mustaa tussia millä olen tehnyt nuo koristukset: ruudukot ja muut mustat jutskat.
Sain tämän idean tuolta netistä löytämästäni videosta jossa oli käytetty lehdestä leikattuja kuvia, mitä oli sitten tuunattu mieleiseksi. Video löytyy tuolta blogini sivusta Askarteluohjeita linkin alta, nyt olen liian laiska laittamaan sitä tähän ;)

...Tästä on jälleen hyvä jatkaa ;)

4 kommenttia:

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.