maanantai 8. heinäkuuta 2013

Digityö

Tuossa katselin kuvia mitä olen ottanut viime syksynä tai siis kesän loppupuolella, löytyi aikas jännä kukka kuva. Tuossa kuvassa on siis kukat jo kukkineet ja loput ovat kuivuneet, siihen sitten taiteellista hörinää tuon photarin kautta ja siitä tuli sitten teos:

 " Täytyyhän Kukillakin Olla SuojelusEnkeli "5 kommenttia:

 1. Oi oi miten upeita nämä digityöt. Olen ihaillut näitä musiikkihaasteessani, jotenkin nämä sopivat musiikin ilmaisuun.

  VastaaPoista
 2. Kaunis työ. Ihanat värit.

  VastaaPoista
 3. Värimaailma viehättää minuakin erityisesti tässä jotenkin unenomaisessa, satumaailmaan liittyvässä työssä.

  VastaaPoista
 4. Kaunis kiitos kommenteista teille kaikille:) nuo niin piristävät....

  VastaaPoista
 5. Kaunis työ. Kiitos vierailusta blogissa. MUN mielestä mixed media on sekatekniikkaa, jossa käytetään montaa eri tekniikkaa ja erlaisia aineita. Maalausta, leimausta, kuvia, gessoa, suihkeita, erilaisia koristeita. Elisiinä on paljon erilaisia elementtejä. En oikein osaa hyvin selittää, mutta mun töissä on esim. Pohja maalattu gessolla, pohjaan liimattu papereita, kukkia, kangasta ja koristeita. Gesso on joko alla tai nykyään useimmiten päällä ja kun gesso on kuiva maalaan tai suihkin siihen misteillä väriä. Kuvalle oma paikka. Kannattaa katsoa esim. Pinterestistä haulla Mixed Media Art niin näkee kuinka monenlaisia töitä sitä on. Tuo on mun tapa tehdä. Olet itsekin saattanut tehdä mixed mediaa huomaamattasi. Nyt tää mummo lähtee Poriin jazzeille. Toivottavasti oli jotain apua tästä. Mun näkemys oli tämmöinen.

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.