tiistai 1. lokakuuta 2013

Ja sitten se toinen postaus:)

...Niin aikaa on jälleen kulunut liiaksi asti, olen ollut yli viikon kauheessa flunssassa ja voimat ovat olleet ihan lopussa, nyt alkaa elämä jälleen hymyillä vaikkakin hieman vielä kolottaa:)

Olen ollut kylläkin aika ahkera tuossa ennen flunssaa ja vähän sen aikanakin. Kamerasta nyt puran nämä aikaansaannokseni ja siksi tämä postaus on niin pitkä:)

Ensiksi EMM # 40

Olen Tim Burton fani ja halusin tehdä pari korttia hänen "hengessään".
Mainos on netistä, hieman koristelu ja ukko on netistä myös.
(Nämä molemmat kortit jäävät itselleni)

Osallistun siis tällä ensimmäisellä kortilla, tuo toinen tuli siinä sivussa:)

Tim Burton 1/2
Tim Burton 2/2

Aloitin tämän projektin myös:
Kirjahyllyssä kauheasti kaikkia erilaisia kirjoja mitä en tule lukemaan ikinä ja tämä niin vanha ja kulunut, että päästin tehdä siitä ALTSUN.
Ajattelin tästä jonkinmoista muistikirjaa jota raahaan mukana missä nyt olenkin ja siihen sitten mietelmiä tai mitä nyt tulee mieleen kraapustaisin, hmm mietitään...

Niin tässä mistä kaikki lähti:
Kirja on pehmeäkantinen ja tuossa olen jo repinyt sivut irti (joka kolmannen, kaksi liimaan sitten yhteen, irrotin ne viivaimen avulla). Leikkasin nuo revityt sivut paperileikkurilla samansuuruisiksi (ne käytän myöhemmin) ja niistä mitä jäi yli tein Joulutähtiä, tuossa parit, eli käytän kirjan kokonaan...
...Tässä kannet sitten valmiina. Pohjassa käytin joitain vanhoja hirveänvärisiä kirkkaita kukkapapereita (en oikein tykkää niin kirkkaista), maalasin gessolla, sitten distress stain musteväreillä ja suihkutin vettä, sitten fiksatiivia pintaan (mulla on kolmea erilaista, tästä tuli kiiltävä pinta, aivan kuin olisi oikeakin kirja:).
Sitten vaan koristelut, tytön pää itsepiirretty ja leikattu tuohon, hiukset myös itsepiirretty, nuo prikat maalattu alkohol musteella ja tuo ketju.
Nauha ylhäällä ja alhaalla kirpparilöytö (valkoista puuvillanauhaa) jonka olen värjännyt distress stain väreillä.
Kirjan selkämys on myös jotain diipadaapaa jonka väritin stain väreillä ja leimasimilla (jotka olen itse tehnyt, niistä alempana) ja glossy accentsia pintaan, näyttää ja tuntuu ihan nahalta.


Ja tässä ensimmäinen sivu:
Nuo kaksi "suirua" ovat luontolehdestä leikattuja ja gessottuja, tuossa valkoisessa kaksi kerrosta gessoa, mutta näkyy luonnossa kuvaa hieman alta, tuossa nyt ei mitään näy.
Nämä sisäsivut jäävät aika tyhjäksi, kun niihin tulee niitä muistiinpanoja tai tms.
Sitten seuraavaksi uusi sivu tekemääni ART JOURNAL kirjaan, TÄÄLLÄ aikaisempi postaus kyseisestä kirjasta.

Siinä nyt on sitten kaikenlaista:)
Pohjassa käytetty sekatekniikkaa.
Tässä tuo luukku avattuna

...Eikä nämä vielä tähän lopu;)
Katselen paljon You Tubesta noita askartelu videoita ja törmäsin sellaiseen videoon, missä oli tehty itse
noita leimasimia solumuovista, tai siellä oli tehty foamista, no minä hommasin sitä solumuovia, kun olen tällainen kokeilija;)
Piirsin ensin soluvuoville kuvion ja leikkasin varovasti askarteluveitsellä, uppos kuin veitsi sulaan voihin;)
Kierrättäjä kun olen, käytin vahvaa pahvia taustana, kaksi tai kolme kerrosta.
Tällaisia niistä sitten tuli, ei mitään kaunistuksia mutta toimii ihan helskutin hyvin ja ekstraa vielä se, että tuo on aika huokoista niin tulee ihanat efektit, tai minä ainakin pidän.

Tässä vielä takaa, nuo paperit noissa taustoissa on sen takia vinossa, että laitoin ne tarkasti samoihin kohtiin, kun missä leimat ovat, että kun leimaan, nään mihin kohtaan leima tulee.

Ja vihdoin päästiin loppuun:)
Tässä viimeisin ostokseni DEKORETTEsta
Olen ihan töpinöissäni:)
Siinähän sitä jälleen olikin kaikkea, kun joskus saisi aina silloin päivitettyä, kun saa jotain valmiiksi, niin ei tulisi näin pitkiä, mutta eihän sitä kerkee, kun tahtoo luoda ja luoda......

8 kommenttia:

 1. Upeaa ja persoonallista jälkeä. Tuo luukku AJ:ssa on mainio idea. Mistä mahtaa saada siis osta solumuovia? Näyttävät toimivan hienosti leimoina. Loistavia ideoita postauksesi on täynnä, kiitos!

  VastaaPoista
 2. Kerrassaan hienoja juttuja, persoonallisia.

  VastaaPoista
 3. Kiitos silkku vierailusta ja neuvosta. Taidan ensin tarkistaa, onko vanhoissa istuintyynyissä sopivaa ja vasta sitten Etolaan. En arvannut, että matsku on niin tavanomaista. Tutkin trkemmin blogisi aarteita, upeita töitä ja materiaalivinkkejä. Kyselit sideharson perään ja minua harmittaa niin turkasesti, kun en muista mistä sitä vihdoin löysin. Apteekissa ei ollut sopivaa laatua. Olisiko löytynyt yhdestä pienestä ompelimo/kangaskaupasta?!?

  VastaaPoista
 4. Heippa taas! Löysin laatikoistani mielestäni juuri sopivan paksuista solumuovinauhaa. Se on minusta juuri sopivan tukevaa ja tarpeeksi ohutta kuitenkin. Kaikkea sitä ihminen talteen ottaakin, hyvä minä;))

  VastaaPoista
 5. Upea kirja , kertakaikkiaan taidokas. kiitos vinkistä nuiden leimojen suhteen, täytyypä kokeilla :) Mukavaa viikonloppua sinulle :)

  VastaaPoista
 6. Hello taas! Nyt on esillä blogissani tekeleeni, jossa käytin leimasinvinkkisi mukaan tekemiäni juttuja.
  Kiitos neuvoista ja mukavaa viikonloppua:)

  VastaaPoista
 7. Heippa taas ja kiitos blogivierailusta ja kommenteistasi, joista olen kovin otettu, koska ne tulivat kaltaiseltasi taiteilijalta:) Noista leimoista vielä, että nehän käytännössä ovat kertakäyttöjuttuja ainakin, jos eri värejä leimailee. No, helppohan niitä on tehdä lisää, kun vauhtiin on päässyt...

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.