torstai 12. joulukuuta 2013

ATC vaihtoa ja vähän muutakin:)

Ensiksi ihan laitan tähän aina niin ihanat ja persoonalliset kortit jotka sain ATC vaihdossa SUSANNALTA.
Niin ja anteeksi Susanna kun kesti jälleen näin kauan, että sain korttisi tänne.

KAUNIS KIITOS VAIHDOSTA JA KAIKESTA IHANASTA MITÄ OLIT LAITTANUT MUKAAN:)Juu ja sitten seuraavaksi Joulukortit jotka sain vihdosta viimein valmiiksi, en laittanut niitä tähän erikseen vaan ovat läjässä, niitä on 43 korttia.

Teimpä sitten löydön tuossa muutama viikko sitten, kun käytiin paikallisella kirppiksellä.
Olen nukke/barbie fani ja silmiin osui tämä.
Maksoin 9€, tämä on aivan uusi eikä ole otettu paketista edes pois. Kävin katsomassa netissä mitä tuo maksaisi kaupassa, n.50€ eli tämä oli löytö. Enkä avaa pakettia vaan säilytän sen uutena, vaikka kädet syyhyäis päästä käsiksi noihin nukkeihin:) mulla on kauhea kasa barbieita säilössä, osa hyväkuntoisia ja osa vähemmän, olen joitakin tuunannut uuteen uskoon ja kun tämä Joulu hässäkkä tästä menee ohitse, otan nukkeni esille ja laitan niitä sitten tännekkin ja yritän saada niitä siedettävämpään kuntoon;)
Sitten vielä tällainen löytö:)
Olen kuolannut tuon kirjan perään, mutta en ole raaskinut sitä ostaa. Käytiin tuossa viimeviikon Sunnuntaina tuossa Tiiriössä ABC:llä ja siinä on kirjakauppa samassa rakennuksessa, en nyt muista ihan tarkkaan onko se nimi Kirjapörssi, no joku vastaava kumminkin. Käyn siellä aina välillä. Siellä kirjat ovat ihan kohtuuhintaisia ja hyviä tarkouksiakin löytyy, niin löysin sitten tuonkin ihanuuden sieltä alle 15€ lähtöhinta oli merkattu 38€.

Joululahjat ovat melkein tehty, laitan jotakin tänne ennen Joulua ja loput Joulun jälkeen, koska täällä käy myös sellaisia henkilöitä, joille olen lahjoja tehnyt, etteivät pääse kurkkimaan mitä pukki tuo;)

Hyvää loppuviikkoa ja palailen jälleen:)

4 kommenttia:

 1. Toi Maijun kirja on ihana! Mullakin se on, mutta uudempi painos, jossa hieman erilainen kansi. Sitten se Paperista jouluntaikaa-kirjakin on ja nämä kaksi ovat kyllä sellaisia, mistä EN luovu! :)
  Nuo sun tagit ovat mielettömän kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mullakin se toinenkin kirja (Jouluntaikaa) ovat aarteita kummatkin, menin ihan mielenkiinnosta katsomaan miten erilainen kirja sinulla on ja se onkin se ensimmäinen painos, minulla on se toinen painos, mutta vaarmasti samat asiat:)

   Poista
 2. Kiitos Silkku itsellesi ihanista korteistasi! Hienoja nuo sinun tagit, wau, ja mikä määrä! Olet ahkeroinut toden teolla! Hienoja löytöjä olet myös tehnyt! Minä olen hulluna myös kirjoihin. Niitä on kiva selata yhä uudestaan ja aina löytää uusia ideoita vaikka on jo selannut moneen kertaan.

  VastaaPoista
 3. Upeita kortteja on Susanna tehnyt. Tuo kirparilöytösi on huippu. Oletpa ahertanut. Ihanat tagit olet tehnyt.

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.