sunnuntai 14. syyskuuta 2014

ATC vaihtoa ja ostoksia

Ihan hirveesti ei ole tänne pystynyt mitään laittaan, kun meillä on täällä hieman surua. Kaksi lähimmäistämme sairastaa erittäin vakavia sairauksia ja toisen aika on kohta, elinaikaa 2 viikosta-2kuukauteen, tää on niin raskasta, mutta eteenpäin on mentävä...
Tässä MANUMIINAN kanssa tehty vaihto, tässä hänen ihanat korttinsa jotka sain.
"K-Kissa" 
"Outo Juttu4"
Kaunis kiitos Manumiinalle vaihdosta ja kaikesta ylimääräisestä joita olit mukaan laittanut:)Vaikka tässä surua onkin, on minulla parit projektit tekeillä, hitaasti tulevat valmiiksi, mutta ainakin saa ajatukset pois kun alkaa askartelemaan.


Laitan tähän ostoksia joita on tullut hankittua:
Kolme päällimäistä vihkoa ja nuo kolme pussia erilaisia kuvia ovat täältä Hämeenlinnasta yhdestä halpakaupasta, siellä on kaikkee ihanaa ja tosi halvalla, vois sanoo krääsäkauppa;)
alimmainen paperilehtiö, nuo teipit, vesivärisäiliökynät (joita kauan jo himosin), stazon muste ja tuo ruostemaali ovat PAPERELLASTA .


Muistakaa ystävät, että ikinä ei tiedä koska elämä loppuu, olkaa hyviä toisillenne ja rakastakaa täysillä, sillä elämä on lahja, jota ei saa uudelleen. Kaikkea hyvää lukijoilleni, yritän palata pian taas tänne:)

6 kommenttia:

 1. Voi kuinka surullista kuultavaa. Voimia ja jaksamista sinne sinulle ja koko perheelle. Kiitos muuten pitkästä kommentistasi jonka jätit blogiini. Oli ihanaa kuulla teidän perheen kissa-tarina, onnellinen sellainen. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 2. Onpa upeita kortteja tullut Manumiinalta.
  Lääh noita ostoksiasi. Tuo Marilyn vihko on upea.

  VastaaPoista
 3. Vo kiitos. Viisaita sanoja♥Voimia sinulle ja lämpimiä ajatuksia luoksesi.

  VastaaPoista
 4. Elämän jokainen päivä on todella lahja ja silloin, kun tulee sairautta ja kuoleman läheisyys tuntuu, asia korostuu entisestään. Itselle omat sairaudet ja vaikeudet ovat opettaneet, että elämä on tässä, ei huomenna. Tämän yritän muistaa.
  Voimia ja kaikkea hyvää sinulle. Sinä palaat blogimaailmaan, kun on sen aika. Me kyllä olemme täällä.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kiitos teille kaikille kommenteistanne, kyllä mie täällä käyn.

  VastaaPoista
 6. Voimia sinulle!
  Ihania ostoksia olet tehnyt ;)

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.