perjantai 15. tammikuuta 2016

Uutta videota pukkaa;)

Valmistui jälleen askarteluvideo.
Tällä kertaa tuunasin päiväkirjani kannet.

Älkää ihmetelkö miksi ihmeessä minulla on tuossa videossa maalarinteippiä ja alusta vähän sinnepäin, se on ihan sitä varten että tiedän vähän missä askartelen kuvauksen kannalta;)
Jossain vaiheessa mieheni tekee minulle kunnon telineen niin, että video kuvataan ylhäältä päin, se on parempi niin, mutta hiljaa hyvä tulee;)Ihanaa tänään on perjantai ja viikonloppu edessä;)
Kiitos kun käytte täällä pyörähtämässä♥

11 kommenttia:

 1. Kiitos videosta, kokeilen!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Uusi lempikanavani on "Silkku-kanava" :)
  Upea lopputulos ja taas paljon kivoja vinkkejä.

  VastaaPoista
 3. Nämä videot onkin kiva juttu :)

  VastaaPoista
 4. Wautsi, olipas hieno video. Ja sitä katsellessa moneen kertaan nauratti meidän taitojen ero. Siinä missä olisin jäänyt silittelemään servetin ryppyjä, katsoin kauhulla, kun lähdit "sotkemaan" sitä musteella. Ja sen reiän tullessa olisin pohtinut, millä tarralla sen voisi paikata :D Lisäksi luulin useampaan kertaan, että nyt sä vaihdot uuteen työhön! Verhoklipsujen kohdalla olin jo varma, ettei nuo ainakaan voi päätyä päiväkirjaan :D Upeaa luovuutta ja hieno lopputulos. Lisäksi hauskaa viihdettä yksikätiselle, isosti kiitos <3

  VastaaPoista
 5. Ihania ja opettavaisia nämä sinun kaikki videot. Paljon kiitoksia niistä. Olen jo koukuttunut näitä katselemaan.
  Kirjan kannesta tuli niin hieno, että pakko kokeilla omaanikin, vaikka ei kaikkia nuita hienoja aineita löydykkään mun varastoista, soveltelen...:-)

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kaikille kommenteistanne, niistä saa aina uutta puhdetta;) Kiva että olette saaneet videoista jotain. Ei haittaa vaikka ei kaikkia aineita olisikaan aina voi soveltaa ja niinhän minäkin teen, jos ei ole jotain saatavilla;)

  Ruusunmekko: Juu mulla on vähän sellainen tyyli että pitää sotkea;)aina ei onnistu ja sitten sotketaan lisää;)kiva kun pidit videosta:)

  VastaaPoista
 7. Kiitos upeasta videosta. Ihana kansio tuli.

  Kyselit miten teen rattaita.
  Minulla on kaksi ratas stanssia. Lisäksi piirrän rattaita ja leikkaan ne suoraan sanottuna mattoveitsen ohuella terällä. Käytän rattaisiin myös reittimiä aika paljon. Isot rattaat ovat helpompia. Pikku rattaisiin käytän myös joskus fimomassaa. Steanpunk iski minuun täysillä ja tein juuri korunkin TarjaK:lle. Esittelen korun kunhan hän ensin sen saa

  VastaaPoista
 8. Jee kivaa katsella näitä sun videoita. Niistä oppii paljon uusia juttuja! Kivaa viikonloppua ☺

  VastaaPoista
 9. Kiitos, hieno video ja taas muutama niksi lisää, kiitos!

  VastaaPoista
 10. Oi joi, monta kertaa sanoin, lopeta jo, nyt on hieno, mutta aina vaan parani :-))
  Mukavaa oli katsella, kun taitavat kädet tekevät. En tiedä, mitä puhuit, uudessa koneessa ei ole vielä kovaäänisiä, mutta tekstit ja kuvat auttoivat näkemään. Kiitos :-)

  VastaaPoista
 11. Sinä se mestari olet, Silkku. Aivan upean kannen teit. Tekstuuri on uskomattoman kaunis niinkin yksinkertaisin keinoin. Kiva, kun siihen tuli tekstitkin... helpotti tällaisen vanhan ihmisen seuraamista. Tallensin osoitteen, että voin katsoa toistenkin ja lisäähän varmaankin teet, kun näin hyvin sujuu.
  Kiitos paljon, opin paljon uutta xx

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.