perjantai 14. kesäkuuta 2019

Kivaa pientä askartelua 😊

Innostuin jälleen askartelemaan jotain pientä.


Ensiksi leikkitelin vesiväreillä tuollaisia pohjia.Joita sitten käytin noihin juttuihin.Käytin tuota pohjaa Journal korttien teossa. Korttien toiselle puolelle voi kirjoittaa ja nuo on tarkoitus laittaa Junk Journalin väliin taskuihin, joista ne pilkistää mukavasti 😊Yhdestä pohjasta tein pienet kirjekuoret, kynä on tuossa vaan että näkee kuorien koon.
Paperisilppuja olen käyttänyt koristeluun. Nämäkin voi laittaa Junk Journaliin.Löysin netistä ihanan ohjeen jossa käytettiin klemmareita. Nämä ovat vaan niitä pieniä, sopii paremmin isoihin klemmareihin.
Paperisilppu vaan liimataan klemmarin ympärille ja niistä saa mukavia pikku juttuja mihin voi laittaa roikkumaan jotain kivaa.Sitten ajattelin kokeilla tuota klipsivirkkausta ja tein tuon pikku karkkikipon lahjaksi ystävälleni.
Minulla ei ollut mitään ohjetta, ihan vaan omasta päästäni keksin.Kyllä oli homma, mutta tosi kivaa 😊👍


Lämpimiä päiviä kaikille ❤😎🌼

10 kommenttia:

 1. Kiva idea tuo pohja ja pienet kortit.
  Virkkausideasi on huippu ja tulos uskomaton👏
  Mukavaa viikonloppua 😘☺🌞

  VastaaPoista
 2. Ihanuuksia olet taas puuhannut. Isot kiitoshalit upeista korteistasi ja kauniista taiteestasi. Laitoin juuri blogiini. KIITOS

  VastaaPoista
 3. Ihanat askartelu.Hyvää juhannusviikkoa.Kiitos vierailusta.

  VastaaPoista
 4. Vesivärienleikki ja niiden jatkotyöskentely näytti suorastaan koukuttavalta - olet kyllä kekseliäs.... ja monipuolinen kädentaitaja.... multa jäisi virkkaamatta!! Iloa keskikesääsi ja yöttömään yöhön!

  VastaaPoista
 5. Niin hienoja töitä kaikki :)

  VastaaPoista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.