lauantai 2. maaliskuuta 2024

Hieman virkkausta jämälangoista 🌞

 Minulla on noita jämälankoja jäänyt ja ajattelin, että josko niistä jotain pientä virkkaisi. Valmistui sitten tällainen pikkuinen laukku. Vuoritin sen myös, että ei veny ihan mahottomasti 😊 tuon korun olen joskus aiemmin tehnyt ja on lojunut ilman kiinnitystä jo pitkään pöydällä. Siitä piti tulla kaulakoru, mutta ajatelin, että sopii myös tuohon laukkuun ihan kivasti.

Kuljen aina repun kanssa ja on ollut vaikeuksia mihin puhelimen ja rahapussin saisin mahtuun, yleensä tungin ne taskuun, mutta nyt on helpompaa 😁 tuolla takana oleva liivi on vielä keskeneräinen, kuvasin tämän mallinuken päällä.Askarteluitakin olen tehnyt ja niistä sitten seuraavalla kerralla 😊

Hei! kaikille oikein hyvää viikonloppua 💖🌞❄️😍🌟

7 kommenttia:

 1. Onkin söpö laukku. Hyvää maaliskuuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos RaijaAnnikki 💖 sinulle myös hyvää maaliskuuta 🌞🌟❄️

   Poista
 2. Oi että onkin ihana ja söpönen. Juuriokin oikean kokoinen ja koru on kuin tuohon tehty. Mitä mitä ihanaa raitaa tuossa taustalla on? Oletko itse neulomassa tuota ihanuutta. On kyllä upeita värejä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Enkuli 💖 juu kudon raidaneuletta josta tulee pitkä liivi, mutta se on kesken 🌞

   Poista
 3. Suloinen laukku! Sinulta sujuu virkkaukset ja kutomiset ja askartelut yhtä lailla kaikki :) Niin, APC-kortit on tosiaan kiva juttu. Minulla on paremminkin niinpäin, että en helposti innostu uusista tekniikoista, joten aikani ei kulu niihin kokeiluihin :D Jos joskus innostut kokeilemaan vaikkapa juuri tuota APC-kortteilua, niin mielelläni vaihtaisin kanssasi muutaman. Mukavaa alkanutta maaliskuuta ja alkavaa uutta viikkoa! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SailaMaarit 💖 juu tottakai vaihdan jos vain innostun APC-korteista 😃
   Olet ottanut koko nimesi käyttöön, sinulla on kaunis nimi 🌞

   Poista
  2. Kiitos itsellesi! ❤ Kyllä, otin koko nimeni käyttöön, koska Saila-nimisiä on "ilmestynyt" askartelijoiden joukkoon jo useampiakin 😊.

   Poista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.