maanantai 17. kesäkuuta 2024

Taide nukkea (Art Doll) , housujen tuunaus ja gelli plate taustoja 🌞

Nyt kävi niin köpelösti, että olin saanut tämän postauksen valmiiksi ja jotain painoin, en tiedä mitä ja kaikki hävisi, eli nyt aloitan uudelleen alusta.

Ensiksi haluan esitellä teille Matildan, hän on taide nukke (Art Dolli) jonka sain valmiiksi.

Pää ja kroppa mahaan asti tehty massasta (joka kovettuu ilmassa) kädet tein myös massasta mutta fimosta joka kovetetaan uunissa. 

Alaosa talouspaperi rullasta (tyhjästä) jonka olen kiinnittänyt kroppaan maalarin teipillä ja folioo myös laitoin, että sain tukevuutta kroppaan. Pahville sen sitten kiinnitin, joka toimii jalustana ja sen maalasin mustaksi. Hameen ompelin.



Hiukset ovat villalankaa jonka olen tiheällä kammalla kampaillut, jotta sain tuon pörröisen vaikutelman.



Kaulakorun helmeilin ja tuo toinen on joku korunosa. silmissä lakkaa jotta sain ne kiiltäviksi ja ylä ripset ovat tekoripset jotka liimasin silmiin, kuvassa ei oikein erotu. Kasvojen värityksessä käytin pastelli liituja jotka kiinnitin fiksatiivilla. Silmissä yms. mustaa tussia.























Hän on siis n.32cm pitkä.


Rakastan tätä nukkea 💖 tätä oli ihana tehdä 🌞 minulla on valmiina massasta muutama pää, joista teen joskus sitten kun taas inspis iskee niin nukkeja, mutta hieman erilaisia 🌞


No sitten housujen tuunaus. Ompelin nuo levennykset näihin housuihin, koska halusin niistä hieman leveämmät ja täytyihän niitä kukkasiakin olla, eli kukkaset leikkasin ensin ja kirjoin nuo oranssit keskustat keltaisella langalla ja sitten ompelin kiinni.




Levennykset ovat sivulla ja toisessa lahkeessa keskellä edessä, että ei ihan tylsän näköiset ole 😉




No sitten mennään Gelli Plate taustoihin. Olen tehnyt nämä melkein samalla lailla, kun tekemäni video kyseisestä tekniikasta mutta hieman erilailla kuitenkin.

Ensin pohjaan käytin tumman sinistä maalia erittäin ohkaisesti. Painelin kuviot märkään maaliin, sitten annoin kuivua jonka jälkeen tuputtelin eri väreillä maaleja pintaan meikkisienellä, annoin kuivua ja sitten nostin koko komeuden vaalealla maalilla ja annoin kuivua ennenkö nostin paperin gellistä. 

Voin tehdä videon myös tästä tekniikasta jos haluatte, jättäkää vain kommenttia 🌞



































Nämä ovat tehty tyhjään kuittirullaan jonka ostin kirjpparilta, toimii 👍



Siinähän sitä taas ja toivottavasti mun ei tarvitse kolmanteen kertaan tätä kirjoittaa 😐

Hei, kaikille oikein ihanaa kesää ja kiva kun kävitte poikkeamassa 🌞💖🌷🪰🌱

7 kommenttia:

  1. Voihan tavaton 🫢 on täällä ihmeitä nähty ennenkin, mutta tämä nukkesi on kyllä mahtava 😲 Hieno ja viimeisen muodin mukainen: huuletkin luonnostaan törröllään, niin ettei botoksitäytettä tarvita 😮👏😂
    Gellipohjat todella kauniita 🤩 Kun viimeksi katsoin videosi, innostui kokeilemaan, mutta kun yritin ostaa muutamasta nettikaupasta, olivat tarvittavat - en muita mitkä jutut loppuneet - ja jätin sikseen...
    Onnea uusille hienoille housuille, ja upeaa juhannusta sinulle 🥰💐🐛🍀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sirkkis 💓 ihanaa juhannusta myös Sinulle 🔥❤️🍀

      Poista
  2. IIIIKKKKS miten ihana nukke. Ihastuin kasvoihin. Upea ilme ja oi oi mitkä ripset ja ihanat nuo kädet ja tukka. Olet kyllä keksinyt kivasti käyttää myös talouspaperirullan hylsyä vartaloon. Olet kyllä mertari noiden muovailujen ja helmitöiden kanssa.
    Ihan hippihousut. Rakastuin noihin ja ihanat retrovärit.
    Pitäisikin gelli kavella esiin. Kauniita papereita olet tehnyt ja kiva idea tuo laskunauna. Noistahan saa vaikka sun mitä ihanaa tehtyä.

    Ihanaa Juhannusta sinulle.

    VastaaPoista
  3. Kiitos Enkuli kauniista sanoistasi 💓

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  5. Matilda ON kyllä todellakin TAIDEnukke kaikkine yksityiskohtineen! Olet niiiiiiin luova ja taitava tekijä, oli kysymyksessä sitten housut tai gellipaperit tai ihan mikä vaan. Tätä en väsy toistamaan <3. Ja kyllä kiitos: uudenkin gellitekniikkavideosi katsoisin mielelläni :). Hyvää juhannusta! :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SailaMaarit 💓 kiva tietää, että haluaisit videon. Teen sen, mutta voi mennä aikaa, kun tää kesä nyt vie mennessään 😀

      Poista

...Kiva kun pyörähdit blogissani, kommentti ilahduttaa aina, kiitos :)
Otan jälleen käyttöön kommenttien valvonnan, koska kuvat ovat alkaneet häviämään sivuilta.